De Appelschout

De Appelschout in Nuenen is opzoek naar nieuwe bewoners.

Wij zijn een ouderinitiatief in Nuenen, gestart in maart 2020, voor maximaal 4 bewoners met een licht verstandelijke beperking.

Voor meer informatie zie onze website: www.appelschout.nl

Gezocht, man en een vrouw met WLZ indicatie voor ZZP3 of ZZP4 met overdag dagbesteding, geen ernstige gedragsproblemen, geen moeite heeft dat er ‘s-nachts in principe geen begeleiding aanwezig is wel begeleiding op afstand.

Klein en ervaren team vult de zorg in.

Woonhuis is geschikt voor 4 personen, kleinschalig en daarom voldoende tijd voor de groep als individuele begeleiding zodat bewoners zich veilig en geborgen kunnen voelen, waardoor zij zich kunnen ontwikkelen en hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen kunnen vergroten.

De huidige 2 bewoners waarderen gezelligheid maar is een redelijk rustige groep. De één maakt gemakkelijker contact dan de ander, maar in contact zijn met anderen vinden ze allemaal fijn. Het zou fijn zijn als de nieuwe bewoner zich hierin herkent.

Ook ouder/vertegenwoordiger moet kunnen en willen samenwerken met de anderen om zodoende bij te dragen aan het zo optimaal reilen en zeilen van onze kleine Stichting. Ook is het wenselijk dat ouder/vertegenwoordiger plaatsneemt in het bestuur van de stichting.

Je bent mede verantwoordelijk voor het welzijn van alle vier de bewoners.

Voor meer info kunt u ook kijken op onze website www.appelschout.nl.

Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen via de mail chantal.as@woondroomzorg.nl

Copyright © 2023 Regionaal Platform de Sleutel tot Wonen