Woongroep Elysion

Wij zoeken een nieuwe bewoner!

Per 1 december 2023 komt er een woning vrij in ons ouderinitiatief
“Op Glorieuxpark” Glorieuxlaan 10, 5613 LN, Eindhoven (Stratum).

Het ouderinitiatief bestaat uit 9 eenpersoons woningen op de eerste verdieping via de ruime lift en/of trap bereikbaar. Alles verbonden door een gang. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte als huiskamer, eetruimte en keuken, met een groot buitenterras. Alle woningen zijn 50m2, met woonkamer/keuken, aparte slaapkamer en badkamer. Het centrum van Eindhoven is op 20 minuten lopen. Kortom; Samen wonen onder een dak in je eigen appartement met aandacht voor elkaar! Deze schitterende omgeving biedt mogelijkheden om je te ontplooien.

Profiel nieuwe bewoner;

  • Leeftijd ca. 25-40 jaar;
  • Verstandelijke en soms ook lichamelijke beperking, heterogeen;
  • Geen gedragsproblematiek of agressief gedrag;
  • De groep bestaat nu uit zeven dames en twee heren.
  • Eigen inkomen, bijv. WAJONG uitkering of betaalde baan;
  • CIZ indicatie uit de WLZ (vanaf VG 3/4 in de vorm van PGB; PGB wordt voor een groot deel ingezet voor inkoop van zorg door Lunet);
  • Dagbesteding of (beschut) werk voor tenminste vier dagen (in verband met roosterplanning van de zorg en begeleiding is voor alle bewoners op woensdag de vrije dag indien van toepassing).

Het is belangrijk dat de nieuwe bewoner past bij de huidige bewoners.

Om de balans van, en aansluiting bij de huidige bewonersgroep te bewaren, hebben personen met uitgesproken autisme niet onze voorkeur.

Van ouder/verzorgers/wettelijk vertegenwoordigers wordt verwacht dat ze regelmatig actief meewerken in de organisatie van ons ouderinitiatief b.v. in de diverse rollen van de stichting (bestuur, werkgroepen, onderhoud etc.).

We hanteren een aanname protocol voor de nieuwe bewoners én ouders/verzorgers waarin een kennismakingsperiode deel van uitmaakt

Interesse?
Bel of mail naar Rian Lestraden, secretariaat Elysion:
Telefoon: 040 – 2567784, email: info@elysion-eindhoven.nl
Meer informatie, zie de website www.elysion-eindhoven.nl

Copyright © 2023 Regionaal Platform de Sleutel tot Wonen