Woongewoon Boxtel

Logo

Nando (25), Rubina (22), Sander (24), Timo (22), Ries (22) en Kimi (18) hebben er zin in! Zij zullen in de zomer van 2020 hun intrek nemen in hun nieuwe thuis aan de Baroniestraat 24 in Boxtel. Dit is mogelijk gemaakt door Stichting Woongewoon, opgericht door de ouders. Om een gezellige en veilige omgeving te creëren wordt de voormalige pastorie van de Heilig Hart v. Jezus kerk verbouwd tot een modern complex met 7 appartementen en een gedeelde woonkamer, keuken en een grote tuin.

Nando, Sander, Rubina, Ries, Kimi en Timo verheugen zich enorm op het zelfstandig wonen, ondersteund door begeleiding waar nodig. Deze begeleiding is er om de bewoners te stimuleren en ondersteunen in het doen van taken en het maken van keuzes. Overdag zullen de bewoners aan het werk zijn bij de dagbesteding, en ’s avonds kunnen ze samen koken, eten, en tijd doorbrengen in de gezamenlijke woonkamer en keuken. De jongeren hebben ook een eigen appartement waar ze zich kunnen terugtrekken of bezoek ontvangen. Elk appartement heeft een woonkamer, pantry, slaapkamer en badkamer met toilet.

Om de groep nog gezelliger te maken te maken zijn wij nog op zoek naar een medebewoner die zijn/haar intrek wil nemen in het laatste appartement. Ze zoeken nog naar een huisgenoot met een leeftijd tussen 20 en 30 jaar (PGB ZZP VG 4 of vergelijkbaar) die binnen een half jaar op zoek is naar een stimulerende, veilige en bovenal gezellige woonomgeving.

Voel jij je aangesproken? Neem dan contact op met Stichting Woongewoon via e-mail: contact@stichtingwoongewoon.nl, stuur een berichtje via Facebook, of bezoek de website: www.stichtingwoongewoon.nl

Copyright © 2023 Regionaal Platform de Sleutel tot Wonen